Резултати од пребарувањето
бренд:
VW

1 2 следна »


Сортирање по: цена дата година на производство печати
VW Crafter Kombi 2.0 TDI LADILNIK
изминати километри
360 801 км.
 
година
Јуни 2012
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
11 800 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Crafter Kasten 2.0 TDI LADILNIK
изминати километри
357 553 км.
 
година
Авгест 2012
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
11 800 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Crafter Kombi 2.0 TDI LADILNIK
изминати километри
229 787 км.
 
година
Март 2015
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
15 350 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Crafter Kombi 2.0 TDI
изминати километри
220 000 км.
 
година
Октомври 2017
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
19 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Amarok 2.0 TDI HIGHLINE
изминати километри
45 000 км.
 
година
Јули 2017
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
25 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

1 2 следна »