Резултати од пребарувањето
бренд:
VW

« претходна 1 2 3 4 5 следна »


Сортирање по: цена дата година на производство печати
VW Passat B7 Highline
изминати километри
97 732 км.
 
година
Јануари 2015
 
гориво
Дизел
  Центрум Цо - Тетово
гр. Тетово
цена
21 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Passat 2.0 TDI HIGHLINE DSG
изминати километри
76 500 км.
 
година
Јули 2015
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
24 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Passat 1.6 TDI COMFORTLINE
изминати километри
0 км.
 
година
Декември 2018
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
25 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Passat 1.6 TDI HIGHLINE
изминати километри
0 км.
 
година
Декември 2018
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
29 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Tiguan 2.0 TDI HIGHLINE
изминати километри
9 400 км.
 
година
Јуни 2018
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
33 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

« претходна 1 2 3 4 5 следна »