Резултати од пребарувањето
бренд:
Audi

« претходна 1 2 3


Сортирање по: цена дата година на производство печати
Audi A4 2.0 TDI 150 KS / BI-Xenon / Navi
изминати километри
153 068 км.
 
година
Јуни 2016
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
22 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi Q5 2.0 TDI 140 KW / Quattro / Navi
изминати километри
147 505 км.
 
година
Авгест 2014
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
24 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi A6 3.0 TDI Quattro / Navi / Led
изминати километри
153 703 км.
 
година
Јули 2015
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
28 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi A4 1.4 TFSI
изминати километри
0 км.
 
година
Декември 2018
 
гориво
Бензин
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
32 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi A8 3.0 TDI 262 KS Quattro / Long / Matrix
изминати километри
107 768 км.
 
година
Авгест 2016
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
53 000 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

« претходна 1 2 3