Резултати од пребарувањето
бренд:
VW

1 2 3 следна »


Сортирање по: цена дата година на производство печати
VW Crafter Kombi 2.0 TDI LADILNIK
изминати километри
360 801 км.
 
година
Јуни 2012
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
10 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Crafter Kasten 2.0 TDI LADILNIK
изминати километри
357 553 км.
 
година
Авгест 2012
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
10 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Caddy Kombi 1.6 TDI
изминати километри
128 000 км.
 
година
Декември 2012
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
10 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Caddy Life 1.6 TDI / 2014
изминати километри
193 125 км.
 
година
Јули 2014
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
8 850 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Crafter Kombi 2.0 TDI LADILNIK
изминати километри
229 787 км.
 
година
Март 2015
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
11 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

1 2 3 следна »