Резултати од пребарувањето
бренд:
VW

1 2 3 4 5 следна »


Сортирање по: цена дата година на производство печати
VW Touareg 5.0 V10
изминати километри
251 000 км.
 
година
Ноември 2007
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
14 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Scirocco 1.4 TSI
изминати километри
150 000 км.
 
година
Јуни 2009
 
гориво
Бензин
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
8 200 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Tiguan 2.0 TSI
изминати километри
92 000 км.
 
година
Јули 2009
 
гориво
Бензин
  МКМ Ауто - Струмица
гр. Струмица
цена
12 000 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Touran 1.6 TDI
изминати километри
165 000 км.
 
година
Декември 2010
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
7 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Golf 1.6 TDI 105 KS / DSG / Navi
изминати километри
244 880 км.
 
година
Мај 2012
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
8 000 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

1 2 3 4 5 следна »