Резултати од пребарувањето
бренд:
VW

1 2 3 4 5 следна »


Сортирање по: цена дата година на производство печати
VW Passat CC 2.0 TDI 140 KS
изминати километри
183 000 км.
 
година
Септември 2012
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
15 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Touareg 5.0 V10
изминати километри
251 000 км.
 
година
Ноември 2007
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
14 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Golf 1.6 TDI 110 KS / 2015
изминати километри
142 258 км.
 
година
Јули 2015
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
11 200 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Passat 2.0 TDI HIGHLINE DSG
изминати километри
76 500 км.
 
година
Јули 2015
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
24 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Golf 1.6 TDI 105 KS / DSG / Navi
изминати километри
244 880 км.
 
година
Мај 2012
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
8 000 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

1 2 3 4 5 следна »