Резултати од пребарувањето
бренд:
Skoda

1 2 следна »


Сортирање по: цена дата година на производство печати
Skoda Superb 2.0 TDI AMBITION
изминати километри
18 000 км.
 
година
Декември 2017
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
25 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Skoda 100 Karoq Style 1.6 TDI DSG
изминати километри
43 500 км.
 
година
Март 2018
 
гориво
Дизел
  МКМ Ауто - Струмица
гр. Струмица
цена
23 000 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Skoda 100 KAMIQ 1.0 TSI AMBITION
изминати километри
1 500 км.
 
година
Ноември 2019
 
гориво
Бензин
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
17 200 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Skoda Superb 2.0 TDI AMBITION
изминати километри
131 500 км.
 
година
Септември 2015
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
16 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Skoda 100 SCALA AMBITION 1.0 TSI
изминати километри
3 000 км.
 
година
Септември 2019
 
гориво
Бензин
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
13 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

1 2 следна »