Резултати од пребарувањето
бренд:
Skoda

1 2 следна »


Сортирање по: цена дата година на производство печати
Skoda Rapid 1.2 MPI
изминати километри
108 000 км.
 
година
Јули 2013
 
гориво
Бензин
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
5 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Skoda Octavia 1.6 TDI AMBITION
изминати километри
130 000 км.
 
година
Декември 2015
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
9 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Skoda Fabia 1.0 TSI AMBITION
изминати километри
10 000 км.
 
година
Јули 2019
 
гориво
Бензин
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
11 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Skoda 100 SCALA AMBITION 1.0 TSI
изминати километри
3 000 км.
 
година
Септември 2019
 
гориво
Бензин
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
13 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Skoda Superb 2.0 TDI AMBITION
изминати километри
131 500 км.
 
година
Септември 2015
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
16 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

1 2 следна »