Резултати од пребарувањето
бренд:
Audi

1 2 3 следна »


Сортирање по: цена дата година на производство печати
Audi A6 2.0 TDI
изминати километри
183 000 км.
 
година
Декември 2009
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
13 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi A4 2.0 TDI 143 KS / XENON / NAVI
изминати километри
165 317 км.
 
година
Февруари 2010
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
11 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi A5 Sportback 2.0 TDI 125 KW / 6M
изминати километри
189 742 км.
 
година
Јули 2010
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
14 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi Q5 2.0 TFSI QUATRO
изминати километри
145 000 км.
 
година
Март 2011
 
гориво
Бензин
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
15 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi A5 2.0 TDI 177 KS
изминати километри
135 000 км.
 
година
Февруари 2012
 
гориво
Дизел
  Бис Ауто - Битола
гр. Битола
цена
19 000 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

1 2 3 следна »