Резултати од пребарувањето
бренд:
VW

1 2 3 4 5 следна »


Сортирање по: цена дата година на производство печати
VW Golf 2.0 TDI 140 KS 6M
изминати километри
260 000 км.
 
година
Јуни 2004
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
4 400 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Passat Variant 2.0 TDI 140 KS 4MOTION
изминати километри
225 240 км.
 
година
Март 2007
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
5 200 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Passat Variant 2.5 TDI 4Motion
изминати километри
249 993 км.
 
година
Март 2004
 
гориво
Дизел
  Центрум Цо - Тетово
гр. Тетово
цена
5 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Passat B6 2.0 TDI 140 кс
изминати километри
332 850 км.
 
година
Октомври 2005
 
гориво
Дизел
  Центрум Цо - Тетово
гр. Тетово
цена
5 800 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
VW Passat 2.0 TDI COMFORTLINE
изминати километри
218 000 км.
 
година
Декември 2006
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
5 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

1 2 3 4 5 следна »