Резултати од пребарувањето
бренд:
Audi

1 2 3 4 5 6 следна »


Сортирање по: цена дата година на производство печати
Audi A5 2.0 TDI 177 KS
изминати километри
128 000 км.
 
година
Февруари 2012
 
гориво
Дизел
  Бис Ауто - Битола
гр. Битола
цена
2 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi A6 2.7 TDI 180 Ks / 6M
изминати километри
263 554 км.
 
година
Авгест 2006
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
6 700 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi A5 Sportback 2.0 TDI 125 KW / 6M
изминати километри
189 742 км.
 
година
Јули 2010
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
11 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi A4 2.0 TDI 143 KS / XENON / NAVI
изминати километри
165 317 км.
 
година
Февруари 2010
 
гориво
Дизел
  Делукс Ауто - Куманово
гр. Куманово
цена
11 900 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
Audi A3 Sportback 1.6 TDI AMBITION
изминати километри
120 000 км.
 
година
Декември 2013
 
гориво
Дизел
  Порше Скопје
гр. Скопје
цена
13 500 EUR (со ДДВ)
запиши во "избрани"
 

1 2 3 4 5 6 следна »